Band’s

 

 

 

 

 

 

 

Home     Bands     Foto’s     Biografie     Recording studio     Links     Concerten    Contact

 

 

 

 
Nemesea:

Nemesea is de band waar ik al jaren naar op zoek was. Het is een Rock band met zowel invloed vanuit de gothic, als de dance hoek. Goede songs en toch gewoon beuken! Helemaal mijn ding!

De band is in september van 2002 opgericht door Manda (vocals) en HJ (gitaar).
Na een succesvol 1e album ("Mana") hebben ze via Sellaband $50.000,-  bij elkaar gekregen door middel van  investeerders. Hiermee is hun 2e album "In Control" gefinancierd.

In 2011 komt hun 3e studioalbum uit. Het leukste aan dit album is, ik heb hem in gebeukt (gedrumd)!!!!!
Samen met een te gek team om ons heen, zijn we klaar om de wereld te veroveren!!!!!

http://www.nemesea.com

John C Fraser:

Ook bij mijn grote vriend John zit ik al geruime tijd op de drumkruk. Samen met hem heb ik al heel wat leuke muzikale ervaringen gedeeld. Zoals studio opnames, radio shows zoals bijvoorbeeld 3FM en Tros muziekcafé, veel optredens gedaan, en……    getoerd door o.a. Denemarken!.

Hier een klein stukje over John…

John C Fraser brengt de intimiteit van een singer/songwriter en het enthousiasme van een jonge rockband samen in pakkende popliedjes. De eigenwijsheid van de liedjesschrijver John C Fraser brengt de luisteraar mee door de verschillende genres van de popmuziek, maar dit alles met een onmiskenbaar eigen geluid.


http://www.johncfraser.com

Rebelectric Quartet:

Dit is één van mijn favoriete project bandjes!

Rebelectric Quartet is een experimenteel rock kwartet dat alle juiste elementen heeft voor de klassiekenmuziek, en toch keihard rockt!!! Het is gewoon te vaag om er een goede omschrijving van te geven, dus check gewoon de site en luister wat fragmenten.

http://www.rebelectricquartet.com

Trick of Light:

Trick of Light is een jazzformatie uit de regio Utrecht/Midden-Nederland. We spelen in een traditionele bezetting met zang, semi-akoestische gitaar, contrabas en slagwerk. We spelen in de traditie van o.a. Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Kenny Burrell en Joe Pass. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van achtergrondmuziek op bruiloften, bij diners, op beurzen/seminars etc. Tevens spelen we regelmatig op jazzfestivals in het hele land.

http://trickoflight.nl